OHM HST-Ex

fatcat

Member
Joined
May 21, 2008
Messages
96
Reaction score
3
Points
8
Hi Brian,

I get a CTD when the HST is selected as the focus vessel and F1 (internal view) is selected. Otherwise everything works for Orbiter 2016.
 

BrianJ

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,217
Reaction score
7
Points
38
Location
Code 347
Hi Brian,

I get a CTD when the HST is selected as the focus vessel and F1 (internal view) is selected. Otherwise everything works for Orbiter 2016.
Yep, it has the pre-Orbiter2016 HUD text methods in the code, cockpit view will give CTD - another update required!
 

BrianJ

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,217
Reaction score
7
Points
38
Location
Code 347
Hi,
by special request, here's a new .dll for HST_EX with independent controls for Port and Starboard solar arrays.
Zip file is attached to this post.

Code:
Controls:
F6 = Deploy Port Array
F7 = Open Port Array
N =  Port Array Sun Tracking On/Off (returns to default position when Off)
F8 = Close Port Array

Ctrl+F6 = Deploy Starboard Array
Ctrl+F7 = Open Starboard Array
Ctrl+N =  Starboard Array Sun Tracking On/Off (returns to default position when Off)
Ctrl+F8 = Close Starboard Array
Cheers,
Brian

View attachment hst_ex_dll_200513.zip
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
5,740
Reaction score
58
Points
123
Location
Dallas, TX
Thanks. So can you add an attachment to this? For sts 125 a SCM was attached to the HST. So right now I can grap the hst in the Shuttle but then need to be able to attach a scm Vessel to the HST
 

BrianJ

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,217
Reaction score
7
Points
38
Location
Code 347
Thanks. So can you add an attachment to this? For sts 125 a SCM was attached to the HST. So right now I can grap the hst in the Shuttle but then need to be able to attach a scm Vessel to the HST
Yes, you could add an attachment point in the .cfg. Have a look at the "SAL HST Repair" add-on on OH, the .cfg also has a docking port.
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,758
Reaction score
5
Points
113
Location
Cape
Brian, Could the sun shade and HGA's be wrong ? Or is it just my version. The sun screen opens when the HGA's are stowed.
 

BrianJ

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,217
Reaction score
7
Points
38
Location
Code 347
Hi Don,
the HGA and Sunshade can get out of sync, because they take different times to complete the animation(doh!) - you can fix it by opening/closing the HGA/sunshade and pressing K again when the HGA is stopped but sunshade still moving.

....or you can just use this .dll which has separate keys(M/K) for HGA and Sunshade.

View attachment hst_ex_dll_200513B.zip

:cheers:
Brian
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,758
Reaction score
5
Points
113
Location
Cape
Thanks Brian. We need to look at the Crew Dragon 2 together. ;)
 
Top