Idea Shuttle Fleet recompile for Orbiter 2016

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
So I redid the cargo bay. I am wondering if I should add cables and boxes. It is bare. I suppose the wires and connectors were mission specific. I guess i can wires and connectors similar to the texture:


---------- Post added 05-21-20 at 10:55 AM ---------- Previous post was 05-20-20 at 03:22 PM ----------

So external airlock. I guess it is build like the main airlock. I mean it has an external cover and the airlock hatch opens in and the thermal cover opens out. And no window in the external hatch. And I wonder if the thermal cover of the internal airlock should be separate from the main mesh. That way when the external airlock is there you don't have the thermal covering opening into the external airlock?
 
Last edited:

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,832
Reaction score
86
Points
123
Location
Cape
Right, there is no external cloth covering when the ODS is attached. There is a hatch between the Orbiter mid deck and External airlock however.
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
Thanks. So is the hatch like the mid deck one. No window?
I guess the cover is before flight. It looks like a cover here?


Sounds like I need to make the thermal cover separate.
 

DaveS

Space Shuttle Ultra Project co-developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Feb 4, 2008
Messages
8,876
Reaction score
201
Points
153

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
Thanks. So for external airlock. The hatch opens into the bay. And It is the white cover with the black circle? I guess a window?
Looking at the External Airlock on SSu. So can I reuse the ODS and Exteral Airlock from SSU. It looks like it will fit this shuttle. I might add the bridge rails to the mesh and keel attachment.


So confused:)

So here the white cover is open. Is that a hatch or cover?
and this seems to be from the airlock looking out


It looks like the SSU only has the white cover?

So like this:
 
Last edited:

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
So I am thinking the cargobay may have 2 options. wires and connectors default

or nowires and connectors
.
with the no wire option then addons can have the correct wire and connections. Knowing that not all will have this just use the default.
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
So I have redone the meshes to the current model. There maybe some updates to the scns. I have eva working. So crew will need to be added,....
This is STS 49.

Still looking at the external airlock,.....
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
So looking at STS 49
Basically we have the cradle and MPSE. But there were pole and connectors to make the ASEM.

But when the Satellite is captured you can see some of the bars and PFR with extenders.
so I think we get this:





---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------

So I found an issue. This occurs in the SSU also. The L12 panel texture as the rms controller on the texture.

 

pappy2

Active member
Joined
May 3, 2012
Messages
388
Reaction score
20
Points
33
So the texture problem is located here, on panel L12.
So we are looking for a nice view of this panel or a nice picture of this part of the panels.




Thank you in advance
 
Last edited:

kuddel

Donator
Donator
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,579
Reaction score
101
Points
63
Wouldn't a nice Blender rendering of the panels be much nicer?
Supposed one can make 'em :shifty:
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
Thanks. It looks like that L12 might be mission specific?
So looking at the VC2 in stspayloads. But it is missing things.

I took parts from the SSU and filled in the A7L APDS system
and added A6L docking

But as you can see it is a different color:(

Not sure what the red and yellow things are?
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,832
Reaction score
86
Points
123
Location
Cape
They're supposed to be different colors, and red and yellow things are fuses.
 

gattispilot

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Oct 17, 2007
Messages
6,160
Reaction score
582
Points
188
Location
Dallas, TX
Thanks. So I get this.
for the left side. There a color change more green it seems. Not really sure If I can fix it.

and then in the back.

That drk green panel seems to stick out though. I need to redo the texture on the ride side. If I do that I might be able to make clear the A8 center section which is more whiter
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,832
Reaction score
86
Points
123
Location
Cape
You need much higher resolution to be readable.
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,832
Reaction score
86
Points
123
Location
Cape
Still can't read it.
 
Top