Hardware JOY2KEY button maps not working in 2010 version?

Owenmck

Member
Joined
Apr 18, 2020
Messages
25
Reaction score
7
Points
18
Location
Scotland
Hi, just got my first joystick and was setting up some buttons using joy2key. It all works fine on orbiter 2016, but none of the buttons work in orbiter 2010. Does anyone know how i could fix this problem? The joystick itself works fine for both versions.
Thanks
 

dbeachy1

O-F Administrator
Administrator
Moderator
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Jan 14, 2008
Messages
8,584
Reaction score
68
Points
123
Location
VA
Website
alteaaerospace.com
I remember using Joy2Key with Orbiter 2010 a number of years ago, so it used to work (at least for me). Have you tested it in a completely clean Orbiter 2010 installation?
 

Owenmck

Member
Joined
Apr 18, 2020
Messages
25
Reaction score
7
Points
18
Location
Scotland
I remember using Joy2Key with Orbiter 2010 a number of years ago, so it used to work (at least for me). Have you tested it in a completely clean Orbiter 2010 installation?
Hey Doug, just tried that now, didn't work. Any ideas?
Also, on a completely different note, is the XR3 Phoenix still in development?
Thanks

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

Ok, so I managed to get the buttons working. The problem was actually that the program (orbiter) was being run in administrator mode. Super weird.
 

francisdrake

Addon Developer
Addon Developer
Joined
Mar 23, 2008
Messages
690
Reaction score
5
Points
18
Website
francisdrakex.deviantart.com
Does Joy2key work in other applications?
For example Notepad. Assign a few letters to joystick keys, and see if you can type with them in Notepad.

A possible reason may also be if one of the two programs is "Run as administrator". Orbiter and Joy2key should run on the same level, either admin or not.
---
Just saw you solved it!
 
Top