OHM US ISS A to Z v.3

OrbitHangar

Addon Comments
Joined
Apr 9, 2008
Messages
3,835
Reaction score
1
Points
0

Author: donamy

Added missing files and textures, version 2 was missing textures folder. Sorry !!!

US station modules and the Razvet.
 
Spotlight.dll and evatether.dll included by permission from BrianJ.
 
CMG2.dll included with permission from Poscik.
also new suntracking capability .dlls and modules. And thanks to Fizyk for helping with the math for suntracking.
 
Thorton's ISS v3.2 is required for the Russian section. RTFM !!!!
 
Vinka's Spacecraft3 addon is also required.
(A working knowledge of this addon is a must)
 
All animations and attachments can be found in the Spacecraft.ini's

Nothing is assured to work.
Download at your own risk.
 
Good Luck !!!


DOWNLOAD
 

mojoey

Bwoah
Joined
May 26, 2011
Messages
3,623
Reaction score
0
Points
61
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
thank you! I believe I can die happily now :p
 

fort

Active member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,006
Reaction score
0
Points
36
Hello Donamy,

Thank you for your work.

"Thorton's ISS v2.3 is required for the Russian section. RTFM !!!!"

Like for your ISSA2Zupdate[1] version, i think that you want to say: Thorton's ISS v3.2.

Thank you again and good day.

fort
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
Thanks for the correction. Did you get it to work ?
 

fort

Active member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,006
Reaction score
0
Points
36
Hello Donamy,

I was only trying this day to put some order in a folder old of 6 months with many addons in it. So i've not had, hélas, the time to try it. I spend all my time, at new, and since six months, to to try to finish my old chm help file project for Orbiter.

I think that i will have to look to the SSU project to get the best of ISSA2Z.

I'm not very experimented on the subject.

good day.

fort
 

Jarod

New member
Joined
Dec 13, 2011
Messages
169
Reaction score
0
Points
0
Hi, can you tell me what exactly this addon does ? The description kind of fall short and the included readme is not helpful for that matter.
I tried to find "ISS experience", just so I can have a description, but couldn't find it either.
Thanks.
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
It contains all the parts (hopefully) needed to have the US section of the ISS. With suntracking capability. Thanks to Poscik and Fizyk.
 

Jarod

New member
Joined
Dec 13, 2011
Messages
169
Reaction score
0
Points
0
well ... I downloaded it, I did my homework, I installed Thorton's ISS 3.2, SSU modules rev 1203, SSU data files rev 1203, ISS A to Z.

And still I miss a lot of meshes and textures, this is just a few of them :
Code:
--------------------------- WARNING: --------------------------
Texture not found: EMUFlag.dds
Skipping.
---------------------------------------------------------------
--------------------------- WARNING: --------------------------
Texture not found: EMUpanel.dds
Skipping.
---------------------------------------------------------------
--------------------------- WARNING: --------------------------
Texture not found: EMU.dds
Skipping.
---------------------------------------------------------------
--------------------------- WARNING: --------------------------
Texture not found: EMUMain.dds
Skipping.
---------------------------------------------------------------
--------------------------- WARNING: --------------------------
Texture not found: EMUFlag.dds
Skipping.
---------------------------------------------------------------
--------------------------- WARNING: --------------------------
Texture not found: PFR.dds
Skipping.
---------------------------------------------------------------
--------------------------- WARNING: --------------------------
Texture not found: RRM.dds
Skipping.
---------------------------------------------------------------
Solar panels, radiators are white, some modules are grey.
What did I miss ?
 
Last edited:

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
I'll say you're missing something. Seems the texture file didn't get uploaded.:facepalm:

Please try it again and let me know how you make out.

212 downloads and only one report of problems. Really ?

Thanks for the feed back Jarod.
 

Screamer7

Member
Joined
Sep 14, 2011
Messages
466
Reaction score
1
Points
18
Location
Virginia FS
Outstanding work Don. You really did make an effort in the details of this add on.
I also noticed the white solar panels, but did not give it a thought, because it load without crashing.
Another thing that bother me a bit is the frame rate with all that textures loaded.
My graphic card is a nVidia 9600 GT. I get an average of 10- 12 FPS. It is noticeable. When turning the labels on, the FPS is a miserable 3.
Is that my problem? (The graphic card?)
Otherwise an outstanding piece of work you put in this add-on.

Johan
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
You're welcome, and thanks for the comments. I have the same card as you, and get the same frame rate with normal Orbiter. However, I get 30-36 with D3D9 client.
 

Jarod

New member
Joined
Dec 13, 2011
Messages
169
Reaction score
0
Points
0
Thanks, so I have no missing textures but for the first scn I still have 142 errors like that :
Code:
============================ ERROR: ===========================
Mesh not found: .\Meshes\.msh
[LoadMesh | .\Mesh.cpp | 1211]
===============================================================
and for the second scn (new arrays) , Orbiter is terminating :
Code:
============================ ERROR: ===========================
Spacecraft3
[Vessel::OpenConfigFile | .\Vessel.cpp | 252]
===============================================================
I have no problem with SC3 vessels in other addons.
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
Jarod, try this.

put this in config/vessels

remove the .txt at the end !!
 

Attachments

Jarod

New member
Joined
Dec 13, 2011
Messages
169
Reaction score
0
Points
0
Don't know why I don't have this file, but thanks it works now.
The remaining problems are the missing meshes, and the second scn looks like is missing some modules.

First scn :



Second scn :

 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
The second scenario was a test scenario, shouldn't have been included.

:blush:
 

Jarod

New member
Joined
Dec 13, 2011
Messages
169
Reaction score
0
Points
0
Thanks for this piece of art :) , very beautiful.

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

And just to be on the safe side, are you sure you included all the docs ? Because some spacecraft3 vessels have animations apparently and to know which one and what animation, you need to read through all ini files.
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
There are way too many modules to document each one. Which one were you looking at ?
 

Jarod

New member
Joined
Dec 13, 2011
Messages
169
Reaction score
0
Points
0
No one in particular, just looking through the files to see what was available.
 

Donamy

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Beta Tester
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,768
Reaction score
12
Points
113
Location
Cape
Version 3 is now posted on O-H.

[ame="http://www.orbithangar.com/searchid.php?ID=5633"]http://www.orbithangar.com/searchid.php?ID=5633[/ame]
 

jarmonik

Addon Developer
Addon Developer
Beta Tester
Joined
Mar 28, 2008
Messages
2,108
Reaction score
64
Points
48
Website
users.kymp.net
I get this error with version 3. Haven't tried the older ones. I have thorton's ISS 3.2 installed.

>>> ERROR: No vessel class configuration file found for:
---------------------------------------------------------------
>>> ERROR: Z1CMG
>>> [Vessel::OpenConfigFile | .\Vessel.cpp | 252]
---------------------------------------------------------------
>>> TERMINATING <<<

EDIT: This will occur with the 'ISS AtoZ with new arrays' scenario. The 'ISS AtoZ' seems to work fine.
 
Last edited:
Top