Orbiter Screenshot Thread

Tex

O-F Administrator
Administrator
Tutorial Publisher
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,565
Reaction score
14
Points
0
Location
Houston
Website
akademeiascrolls.blogspot.com
Hi folks!

Please use this thread to post your Orbiter screen shots. You may upload your screen shots to the gallery HERE first, then you may post a reply to this thread and add your images easily while posting. See below:


This screen shot shows the button you push if using the Quick Reply box as well as the Quick Edit box in order to add your photos to a thread:




This screen shot shows the link you click on if you're posting a thread or reply:




Finally, a popup window will appear with your photos. You can choose how it attaches it to the post as well as picking between all your albums:




To learn more about the gallery, please review THIS thread. -Thank you!
 

Tex

O-F Administrator
Administrator
Tutorial Publisher
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,565
Reaction score
14
Points
0
Location
Houston
Website
akademeiascrolls.blogspot.com
The pics were stretching out the forum so I edited the forum source code to resize them to 640 automatically, but if you click the image it'll load it full size. :speakcool:
 

tl8

Addon Developer
Addon Developer
Tutorial Publisher
Joined
Oct 16, 2007
Messages
3,628
Reaction score
9
Points
63
Location
Toowoomba QLD
Unfortunately it hit an asteroid and broke up.
 

Tex

O-F Administrator
Administrator
Tutorial Publisher
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,565
Reaction score
14
Points
0
Location
Houston
Website
akademeiascrolls.blogspot.com
LOL tl8! Actually Chipstone, it's two ISS's, 1 Mir, and several addon modules from Mustards site including the solaris (solar panels in the middle of the station).
 

Tex

O-F Administrator
Administrator
Tutorial Publisher
Joined
Oct 16, 2007
Messages
6,565
Reaction score
14
Points
0
Location
Houston
Website
akademeiascrolls.blogspot.com
nice one tex like the idea of a hi lab habitation whats its orbit like and alt?
The station is orbiting just below geo-sync levels but travels against the direction earth rotates so you get around 2,000 m/s over the ground roughly.


If you used the space shuttles, how did you possibly got it so high?
Well I put the station there with scenario editor as it's just a version of Davids ISS fleet, but I simulate a re-fueling at the actual ISS allowing me to get up that high with the shuttle. :)
 

Bj

Addon Developer
Addon Developer
Donator
Joined
Oct 16, 2007
Messages
1,888
Reaction score
10
Points
0
Location
USA-WA
Website
www.orbiter-forum.com
Well I put the station there with scenario editor as it's just a version of Davids ISS fleet, but I simulate a re-fueling at the actual ISS allowing me to get up that high with the shuttle. :)
wouldn't that give you an extremely high torque?
 
Top