Orbiter 2003 under Windows Vista

CTarana45

Active member
Joined
Nov 7, 2018
Messages
161
Reaction score
27
Points
28
I was copying some files off a backup CD when found an older copy of Orbiter on it! I copied the folder to my C: Drive and ran it! It turns out it was Orbiter 2003 with all addon's installed! :thumbup: It's has a couple of graphic glitches on DG3
panel but works fine otherwise! :hailprobe:

Christopher Tarana
 

Xyon

Puts the Fun in Dysfunctional
Administrator
Moderator
Addon Developer
Webmaster
GFX Staff
Donator
Beta Tester
Joined
Aug 9, 2009
Messages
6,624
Reaction score
78
Points
123
Location
10.0.0.1
Website
www.orbiter-radio.co.uk
I think the internet rule here is: Pics, or it did not happen.
 

CTarana45

Active member
Joined
Nov 7, 2018
Messages
161
Reaction score
27
Points
28
I Have Orbiter's 2006p1, 2010p1 and 2016 Installed Now! :)

Thanks, Guys!

Christopher Tarana
 
Top