Scenario How to Add Fuel Supply Station in a scenario

Skyknife231

New member
Joined
Sep 19, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
0
I want to make a scenario in which there is a fuel supply station in orbit about every major landing site. But when I try to create a scenario I don't see the option to add the FSS station. Can someone tell me what I am doing wrong?
 

Urwumpe

Not funny anymore
Addon Developer
Donator
Joined
Feb 6, 2008
Messages
36,998
Reaction score
1,680
Points
203
Location
Langendernbach
I want to make a scenario in which there is a fuel supply station in orbit about every major landing site. But when I try to create a scenario I don't see the option to add the FSS station. Can someone tell me what I am doing wrong?


Is the FSS available to the scenario editor? Some many older add-ons are not yet using the folder structure of Orbiter 2010....
 

Aeadar

Lurker Representitive
Donator
Joined
Apr 30, 2009
Messages
456
Reaction score
3
Points
18
I want to make a scenario in which there is a fuel supply station in orbit about every major landing site. But when I try to create a scenario I don't see the option to add the FSS station. Can someone tell me what I am doing wrong?






In my case (Orbiter 2010), and assuming you're referring to Kulch's Fuel Service Stations, I end up copying the FSS and FSSB 'vessels' from their scenario files and pasting them into my current scenario. A vessel in the current scenario needs to be in the orbit you want your station to be so that, when you run the scenario, you can use the editor to 'copy state' your fuel station to your pre-positioned vessel.
 

Skyknife231

New member
Joined
Sep 19, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
0
I am using Orbiter 2016. I was watching a video on Youtube by TexFilms and for his moon video, he has create a fss in orbit around earth.
 
Top