Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Far Side of the Moon > Brighton Lounge
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Brighton Lounge General off-topic discussions. Political or religious topics may only be posted in The Basement forum.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-16-2019, 03:49 AM   #1
Linguofreak
Orbinaut
Default Testing to reproduce forum issue

I encountered a 502 when posting to a thread, and am trying to see if I can get it to happen again. The mods can delete this when they see it, I'll know if I need to file a bug or if it was a one-off as soon as I've posted.
Linguofreak is online now   Reply With Quote
Old 07-16-2019, 07:00 AM   #2
GLS
Addon Developer
 
GLS's Avatar
Default

I had it yesterday as well.

EDIT: but not now.
GLS is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2019, 09:37 AM   #3
kuddel
Donator
Default

Same here:
Every (forum-) post ends in "502 bad gateway (cloudshare)".
A resend of the page request results in "post already posted", and then the re-direct works.

---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

Hmm,...maybe not every post. The last (quick reply) worked fine.
I'll try an "advanced post" next...

---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:35 ----------

This is the "advanced post" test. Results will follow...

---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:36 ----------

Nope, last "advanced" post did well, too (<me_wondering/>)
kuddel is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2019, 10:26 AM   #4
martins
Orbiter Founder
Default

I had the same in 1 of 2 posts (190716, 11:25BST). I notice currently 1099 guests. Another (D)DOS attack?
martins is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2019, 10:43 AM   #5
GLS
Addon Developer
 
GLS's Avatar
Default

Quote:
Originally Posted by martins View Post
 I had the same in 1 of 2 posts (190716, 11:25BST). I notice currently 1099 guests. Another (D)DOS attack?
I don't think so, because there are many more (regular) users indicated online, so it seems something has changed in the counting of visitors.

EDIT: ....and back on topic, I got another 502 just now.
GLS is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2019, 10:53 AM   #6
Xyon
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Xyon's Avatar



Default

I suspect these issues are more in response to the changes I've made in the last 48 hours as a result of the continued DDOS attacks. The 502 error page is shown from Cloudflare now, helpfully demonstrating that all their kit is fine and the error comes from our systems (thanks for that, guys).

I'm tracking the issue down in the server logs. It seems to happen when posting from the "Advanced" page rather than the quick reply box, though.
Xyon is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2019, 10:54 AM   #7
Xyon
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Xyon's Avatar



Default

There's another odd issue where if you quote someone, and go to the advanced editor, the WYSIWYG editor just kind of barfs. You can edit the post in raw mode, but not WYSIWYG.
Xyon is offline   Reply With Quote
Thanked by:
Old 07-16-2019, 01:19 PM   #8
Notebook
Donator
 
Notebook's Avatar


Default

503 error sometimes since yesterday, sometimes double posts.

N.
Notebook is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2019, 12:28 PM   #9
gattispilot
Addon Developer
 
gattispilot's Avatar
Default

Still getting the 502 error. When I first got it I thought it did not post but it does
gattispilot is offline   Reply With Quote
Reply

  Orbiter-Forum > Far Side of the Moon > Brighton Lounge


Thread Tools

Posting Rules
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:52 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.