Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Orbiter Addons > Addons
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Addons A repository for Orbiter addons contributed by users. Developers & members may announce new releases here and discuss any Orbiter addon.

Reply
 
Thread Tools
Old 01-24-2010, 11:16 AM   #106
deltawing777
Orbinaut
Smile

Quote:
Originally Posted by TopMoose View Post
 I have the same problem as Brad and others: the connect is made, and I get one burst of data, but no continual feed of data. The MET will say the time only upon initial connection, and then freeze. If I disconnect and reconnect, I can get another instant of data, but that's all.
I am revved up to get this working - I plan to set up a whole space simulation for my high school science students, if I can just get Mission Control working!
I belive they are waiting on orbiter beta or orbiter 2010 to be finished. we will just have to wait i guess.have you guys seen orbiter beta? pretty cool! http://sourceforge.net/apps/mediawik...iterPublicBeta
deltawing777 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 09:29 PM   #107
deltawing777
Orbinaut
Default

Quote:
Originally Posted by SpaceMan965 View Post
 I keep getting a error saying "Connection Fault in connection. Restart connection and uplink!"
I never got it to work....
deltawing777 is offline   Reply With Quote
Reply

  Orbiter-Forum > Orbiter Addons > Addons


Thread Tools

Posting Rules
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:37 PM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.