Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Orbiter Addons > Addons
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Addons A repository for Orbiter addons contributed by users. Developers & members may announce new releases here and discuss any Orbiter addon.

Reply
 
Thread Tools
Old 11-24-2016, 04:58 PM   #1
Lawjedi
Orbinaut
Default Running NASSP in 2010...it fails in orbit

I am running NASSP in Orbiter 2010, but only a particular version of Apollo 7 works, and it tends to stop working properly once in orbit. No CSM sep from the S-IV-B. Any updates or suggestions. I'm a bit of a novice here.
Lawjedi is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2016, 05:46 PM   #2
indy91
Orbinaut
Default

Sorry for the late answer. Which Beta release were you using? It's possible that you were using a bad one. The release linked here as the Modules Pack should be good: http://nassp.sourceforge.net/wiki/Installation
indy91 is online now   Reply With Quote
Old 03-08-2017, 07:53 PM   #3
Lawjedi
Orbinaut
Default

That is MUCH better! I'm playing with it now in the 2010 platform to see how well it functions. FYI, it's no fan time warp.
Lawjedi is offline   Reply With Quote
Reply

  Orbiter-Forum > Orbiter Addons > Addons


Thread Tools

Posting Rules
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:57 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.