Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Orbiter Addons > Addon Support & Bugs
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Addon Support & Bugs Support & bug reports for Orbiter addons.

Reply
 
Thread Tools
Old 09-12-2019, 06:15 PM   #1
dak4482
Orbinaut
Default TLI Pad Data not showing

Hi all,

Was watching rockettony101's Youtube docking video on the Apollo 11 launch scenario with NASSP 8.0, and saw that he STRONGLY recommended writing down your TLI Pad info as it would regularly not show up on the RTCC TLI pad during the SEP and EXT attitude entries and other times. Is this a bug or was he doing something wrong? (I am VERY new to Orbiter 2016 and am working my way thru Apollo videos and documentation). Any help is appreciated.

Any recommendations as to the best tutorial videos on places such as Youtube or any live Apollo flights on places such as Twitch.
Any help is appreciated.


Dan

Last edited by dak4482; 09-12-2019 at 11:38 PM. Reason: more info need in description
dak4482 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2019, 12:34 PM   #2
indy91
Addon Developer
Default

The TLI PAD can't be calculated after TLI in the RTCC MFD. Maybe he means that? That's the only restriction I know of. So yes, if you reload the simulation somehwere between TLI and docking then you probably want to write down the PAD numbers before that.
indy91 is offline   Reply With Quote
Reply

  Orbiter-Forum > Orbiter Addons > Addon Support & Bugs


Thread Tools

Posting Rules
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:39 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.