Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Orbiter Addons > OrbitHangar Addons & Comments
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

OrbitHangar Addons & Comments Addons uploaded at Orbithangar.com will automatically generate a new thread in this forum for comments. The thread link will also be included on the addons page.

Reply
 
Thread Tools
Old 08-23-2013, 02:32 PM   #46
cosmoswonder
Orbinaut
Default

Quote:
Originally Posted by Donamy View Post
 The reason you cannot dock to the PMA2, is because it is a child of the Harmony when it is attached. If you dock the PMA2 to the Harmony, then it will work. The list of things docked to everything else was too confusing, that's why I changed to attachments instead. The docking point were just never deleted.
Thank you for clarifying the reason we can't dock to the PMA2

I deleted the docking points on my own, because was the only way I found to solve this issue. If you know another way to make it work feel free to share it with us
cosmoswonder is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2013, 03:12 PM   #47
Shifty
Orbinaut
Default

Beautiful add-on. I noticed in my installation that the sun facing solar panels have no texture; they're blank white no matter what angle I view them from. The dark side of the panel (side away from the sun) looks normal:


I also noticed that this add-on overloads OrbiterSound. I get multiple lines in OrbiterSound_Log.txt that say:
Code:
Only 60 vessel allowed
My XR vessels don't have custom sounds as a result.
Shifty is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2013, 03:15 PM   #48
Kyle
Armchair Astronaut
 
Kyle's Avatar
Default

Reinstall the addon's textures and it'll work fine.
Kyle is online now   Reply With Quote
Thanked by:
Old 09-29-2013, 05:52 PM   #49
Shifty
Orbinaut
Default

Quote:
Originally Posted by Kyle View Post
 Reinstall the addon's textures and it'll work fine.
Tried that, still get the blank solar panels. I reloaded both A2Z and Thornton's ISS 3.2. Orbiter.log excerpt:

Code:
Module SouyzTMA.dll .......... [Build 100902, API 100830]
Module Progress_M1.dll ....... [Build 100902, API 100830]
Module SouyzTM.dll ........... [Build 100902, API 100830]
Module Strela.dll ............ [Build 100904, API 100830]
Module CMG2.dll .............. [Build 110727, API 100830]
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\lightpole.msh
D3D9Client::clbkStoreMeshPersistent(lightpole) hMesh is NULL
Module OTD.dll ............... [Build 100904, API 100830]
Module spotlight.dll ......... [Build 110308, API 100830]
Module evatether.dll ......... [Build 110406, API 100830]
Finished initialising status
Finished initialising camera
Finished initialising panels
Finished setting up render state
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\.msh
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\.msh
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\.msh
Repeat that warning about 140 times
Code:
**** WARNING: Mesh not found: .\Meshes\.msh
D3D9Client: [Scene Initialized]
Module Train.dll ............. [Build 120629, API 100830]
Module XR5Crane.dll .......... [Build 120519, API 100830]
Module ThemLPad.dll .......... [Build 120519, API 100830]
Module RadarDish.dll ......... [Build 120519, API 100830]
Module BigPad.dll ............ [Build 120519, API 100830]
D3D9Client: [Session Closed. Scene deleted.]
SketchPad Pens still in use 8
SketchPad Brushes still in use 18
**** Closing simulation session

Last edited by Shifty; 09-29-2013 at 05:56 PM.
Shifty is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2013, 02:23 AM   #50
Donamy
Beta Tester


Default

make sure your PVarray.dds looks like this.
Attached Thumbnails
PVarray.jpg  
Donamy is offline   Reply With Quote
Thanked by:
Old 09-30-2013, 05:43 AM   #51
DaveS
Addon Developer
 
DaveS's Avatar


Default

Quote:
Originally Posted by Donamy View Post
 make sure your PVarray.dds looks like this.
Speaking of that texture, could you make a new version that has the weird color distortions removed from the active side? They just lower the quality of the overall texture appearance and make the SAWs look bad.
DaveS is online now   Reply With Quote
Old 09-30-2013, 01:12 PM   #52
Donamy
Beta Tester


Default

Quote:
Originally Posted by DaveS View Post
 Speaking of that texture, could you make a new version that has the weird color distortions removed from the active side? They just lower the quality of the overall texture appearance and make the SAWs look bad.
That doesn't tell me very much. Do you have a picture that shows the 'weird' distortions ?
Donamy is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2013, 01:23 PM   #53
DaveS
Addon Developer
 
DaveS's Avatar


Default

Quote:
Originally Posted by Donamy View Post
 That doesn't tell me very much. Do you have a picture that shows the 'weird' distortions ?
Here. Note how the there's almost a diagonal "wave" of rainbow like distortion increasing in saturation near the right-hand end of th texture.

DaveS is online now   Reply With Quote
Old 09-30-2013, 10:26 PM   #54
Donamy
Beta Tester


Default

Two pictures of the arrays never look the same anyway, the light is always different. I think you're just splitting hairs.

Check this out.
Attached Thumbnails
157859main_image_feature_657_ys_full.jpg  

Last edited by Donamy; 09-30-2013 at 10:31 PM.
Donamy is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2013, 10:40 PM   #55
Urwumpe
Certain Super User
 
Urwumpe's Avatar

Default

Yes... the waves on the solar array texture are actually on the real array caused by the array not being perfectly flat - but these patterns change over time, as the ISS maneuvers.
Urwumpe is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2013, 11:18 PM   #56
Donamy
Beta Tester


Default

Which is a little hard to simulate in Orbiter, but the D3D9 client may help.
Donamy is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2013, 12:07 AM   #57
Shifty
Orbinaut
Default

Quote:
Originally Posted by Donamy View Post
 make sure your PVarray.dds looks like this.
Thanks for this. For some reason it only had the one texture in it. I had re-copied all the texture files from the zip folder before, but it didn't take somehow. I did it again now, made sure both textures were there, and now it's fine. Bonus is that a few other textures on the small parts that I didn't notice were missing before are there now too. I wonder how they got corrupted. Thanks again!
Shifty is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2013, 12:55 AM   #58
Donamy
Beta Tester


Default

You may have downloaded some of the earlier payloads that I made, after the ISS AtoZ, some of the textures were probably changed in the newer version. That's all I can think of.
Donamy is offline   Reply With Quote
Thanked by:
Old 10-01-2013, 01:57 AM   #59
Shifty
Orbinaut
Default

Any ideas about the Orbiter Sound limit? Should I put non-A2Z vessels before the A2Z components in the scenario files? Do any of the A2Z components have custom sounds?
Shifty is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2013, 02:29 AM   #60
Donamy
Beta Tester


Default

no custom sound files. I don't use sound in space.
Donamy is offline   Reply With Quote
Thanked by:
Reply

  Orbiter-Forum > Orbiter Addons > OrbitHangar Addons & Comments


Thread Tools

Posting Rules
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:21 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.