Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Orbiter Space Flight Simulator > Orbiter Beta
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Orbiter Beta Topics related to Beta releases of Orbiter and Orbiter development.

Reply
 
Thread Tools
Old 06-23-2019, 03:08 AM   #1
thewonderidiot
Orbinaut
 
thewonderidiot's Avatar
Default Beta SVN Down?

I'm trying to get the Orbiter Beta installed, but I'm having trouble with the subversion repository. When I try to checkout svn://orbiter-forum.com/orbiter, I get the message "No connection could be made because the target machine actively refused it."

Is the SVN down? Or has it moved, or am I doing something wrong? Thanks in advance!
thewonderidiot is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2019, 06:24 AM   #2
Xyon
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Xyon's Avatar



Default

No, my fault - I did test this, but after our resize downtime the svn service didn't re-initialise. Try now.
Xyon is offline   Reply With Quote
Thanked by:
Old 06-23-2019, 06:12 PM   #3
thewonderidiot
Orbinaut
 
thewonderidiot's Avatar
Default

That fixed it, thanks!
thewonderidiot is offline   Reply With Quote
Thanked by:
Old 12-17-2019, 05:30 PM   #4
marvin300
Orbinaut
Default

I'm getting this.

Code:
PS D:\orbiter-beta> svn copy svn://svn.orbiter-forum.com/orbiter here
svn: E170013: Unable to connect to a repository at URL 'svn://svn.orbiter-forum.com'
svn: E210005: No repository found in 'svn://svn.orbiter-forum.com'
http:// gives me 404.
marvin300 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2019, 05:42 PM   #5
GLS
Addon Developer
 
GLS's Avatar
Default

Seems to be workng here...
GLS is online now   Reply With Quote
Old 12-17-2019, 06:59 PM   #6
kuddel
Donator
Default

Don't know if your "svn copy <URL> <PATH>" works for the path you're working in, but the repository itself (at svn://svn.orbiter-forum.com/orbiter ) responds normally (2019-12-17 18:50 UTC).
kuddel is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2019, 10:44 PM   #7
Xyon
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Xyon's Avatar



Default

Quote:
Originally Posted by marvin300 View Post
 I'm getting this.

Code:
PS D:\orbiter-beta> svn copy svn://svn.orbiter-forum.com/orbiter here
svn: E170013: Unable to connect to a repository at URL 'svn://svn.orbiter-forum.com'
svn: E210005: No repository found in 'svn://svn.orbiter-forum.com'
http:// gives me 404.
If you hit http://svn.orbiter-forum.com:3690/ you should get a response back from svnserve, something like this:

Code:
( success ( 2 2 ( ) ( edit-pipeline svndiff1 absent-entries commit-revprops depth log-revprops atomic-revprops partial-replay ) ) )
You can validate the SVN element is working like this:

Code:
svn ls svn://svn.orbiter-forum.com/orbiter                                                                                                                                                                   ─╯
Config/
Constell.bin
Constell2.bin
Doc/
Flights/
Html/
Images/
Install/
LuaInline.dll
LuaInterpreter.dll
Meshes/
Modules/
Orbiter_ng.exe
Orbitersdk/
Scenarios/
Script/
Star.bin
Textures/
Textures2/
Utils/
lua5.1.dll
msvcp71.dll
msvcr71.dll
orbiter.exe
readme.txt
I'm not sure what's going wrong with what you're trying to do. What are you trying to do?
Xyon is offline   Reply With Quote
Reply

  Orbiter-Forum > Orbiter Space Flight Simulator > Orbiter Beta


Thread Tools

Posting Rules
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:28 PM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.