Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Orbiter Space Flight Simulator > MFD Questions & Help
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

MFD Questions & Help Post your questions here for help with the Multi-Function Displays.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-13-2011, 09:59 AM   #1
Genesis27
Orbinaut
 
Genesis27's Avatar
Default AMSO GET Synchronisation

Hi there, I wonder if anyone may be able to help me with a GET problem I'm having in AMSO. I am trying to follow the Apollo 16 scenario, and there are different parts to it which you can load without having to do the whole thing..so for example when I go the the scenario just before TEI, I put in manuall the time of ejection, and for some reason, the time shoots up to over 700 thousand seconds, rather than 700 !..I've attached a screen print showing....any idea where I'm going wrong?

Thanks, Trevor
Attached Images
File Type: jpg Windown.jpg (12.2 KB, 26 views)

Last edited by Genesis27; 07-13-2011 at 10:02 AM.
Genesis27 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2011, 12:50 PM   #2
NukeET
Gen 1:1
 
NukeET's Avatar

Default

Trevor, I sent you an email via gmail about this problem.
NukeET is offline   Reply With Quote
Reply

  Orbiter-Forum > Orbiter Space Flight Simulator > MFD Questions & Help


Thread Tools

Posting Rules
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:46 PM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.