Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Projects > Site Support > Bug
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Text gone when I try to edit my post Issue Tools
issueid=1338 09-10-2017 02:48 PM
Addon Developer
Text gone when I try to edit my post

Hello,
when I try to edit the first post in this thread
https://www.orbiter-forum.com/showth...240#post562240
The text in the editor window is gone so the editor window is complete empty. Maybe because I added a degree mark? Since that i noticed this issue... Just an idea I don't know the if that is the reason.
Issue Details
Project Site Support
Status Unconfirmed
Priority 5 - Medium
Affected Version Unknown
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

09-10-2017 08:22 PM
orb orb is offline
O-F Administrator
Ninja
 
I know the WYSiWYG editor when used as default sometimes has problems with some of posts or blog entries. It's been reported already multiple times with no solution yet.

Switch the editor in your profile options, "Message Editor Interface" section to "Standard Editor - Extra formatting controls":
https://www.orbiter-forum.com/profil...do=editoptions

You will still be able to use the WYSiWYG editor in your post by pressing "A/A" button at top right of the editor's dialog box.
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT. The time now is 05:54 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.