Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Projects > Site Support > Question
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Notices

Cannot insert pics in Orbiter screen shot thread Issue Tools
issueid=521 08-13-2010 03:44 PM
Donator
Cannot insert pics in Orbiter screen shot thread

Hello all

i got some pictures for the screenshot thread but if i select pictures and albums it shows no pictures so can somebody hellp me thanks
Issue Details
Issue Type Question
Project Site Support
Status Responded
Priority 5 - Medium
Unknown
(none)
Users who question this issue 0
Users who do not question this issue 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

08-13-2010 04:05 PM
Tex Tex is offline
O-F Administrator
 
1. You have uploaded pictures to either the gallery or albums already?
2. What browser are you using?


EDIT - I just checked and saw you have not uploaded any pics to either the gallery or albums. In order to insert pics in your post using the 'My Photos' insert link, then you must have something uploaded to either the gallery or albums. It is your pics its inserting. Otherwise if your pics are hosted somewhere else, then just paste the link to your pics between [IMG][/IMG] tags.
Reply
08-14-2010 01:15 PM
Donator
 
ok ill try this
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT. The time now is 04:31 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.