Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Projects > Site Support > Question
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

Upload problem Issue Tools
issueid=1350 12-10-2017 06:15 AM
Orbinaut
Upload problem

Hello, I am 0rbiter X.
I try to post my fisr add-on (TERRAN Wraith), but has a error while posting in orbiter hangar (a messege show up: 504 Gateway Time-out)(what is this?).

I don't know if the add-on completed the upload or not.
(I tried posting again but OH said by, automatic message, this name was already in use)

So I was confused about what actually happened

I tried to contact the orbiter hangar guys by email, but I have not had an reply.
(3 days ago)

Has anyone else had this problem? Or if the site has any bug?
(maybe I should try uploading it to another PC?)

I worked really hard to make the addon very cool, and wanted to anyone get a chance to try the flights I prepared.


Thanks very much.
Issue Details
Issue Type Question
Project Site Support
Status Responded
Priority 5 - Medium
Unknown
(none)
Users who question this issue 0
Users who do not question this issue 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

12-10-2017 11:42 AM
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Hi Orbiter-X,

New users uploading to the 'hangar for the first time are subject to have their first uploads moderated, before they become generally visible. This means that, currently, only staff can see the add-on once it's created.

Although you experienced an issue uploading, OHM did in fact receive two copies of your add-on. I've approved one of them, which is available now here.
Reply
12-10-2017 04:35 PM
Orbinaut
 
Hello Xyon, it looks like the problem did not interrupt the uploaded, and it reached 100%.
I saw it on OH and downloaded it (everything seems to be in its proper place)

I'm sorry for troubling and sending 2 times, I was confused.
And I just have to thank for approving, I've put all my determination in this project.

Everything looks fine now.
Thankyou very much.
Reply
12-10-2017 09:27 PM
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Don't worry about it, it's a pretty natural response to seeing an error and not finding your add-on available afterwards. I'm looking at improvements to how the site handles all this.
Reply
12-11-2017 04:38 AM
Orbinaut
 
The OH it's already great. I'm glad for the site exists.
... One more question: How to activate the ''USER COMMENTS'' in my add-on?
I should open one Thread in Orbiter Forum?

Thanks again
Reply
12-11-2017 07:36 AM
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Well, this is made automatically by OHM, but it doesn't work for moderated add-ons. I can make it generate a thread.
Reply
12-11-2017 04:27 PM
Orbinaut
 
I see. It would be great!
I'm already glad the add-on is available.
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT. The time now is 10:38 AM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.