Orbiter-Forum  

Go Back   Orbiter-Forum > Projects > Site Support > Bug
Register Blogs Orbinauts List Social Groups FAQ Projects Mark Forums Read

"Site Support"->"Bugs" read/unread posts not updated Issue Tools
issueid=1426 07-01-2019 09:19 AM
Donator
"Site Support"->"Bugs" read/unread posts not updated
"Site Support"->"Bugs" read/unread posts count is not updated by reading the post

Whenever I read a new post in "Site Support"->"Bugs", the read/unread count seems not to be updated.
In the overview page ("Projects" and sub-view "Site Support") the numbers get bold again each time a new post is posted (see Attachment) and the project-icon keeps displaying "Forum Contains New Posts".

Only "Project Tools" -> "Mark All Issue Read" changes that.
Issue Details
Project Site Support
Status Confirmed
Priority 5 - Medium
Affected Version Unknown
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 2
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

07-03-2019 12:41 PM
Puts the Fun in Dysfunctional
 
Yeah, I get that too. It's a bit of a pain, I'm not sure what causes it.
Reply
07-03-2019 08:19 PM
Donator
 
I found out that some obsolete cookie data seems to interfere here.
Not knowing what exact cookie is responsible, I just deleted all cookies for ".orbiterforum.com". Just re-login and everything seems to be O.K. again :thumbup:

Cookies left (after re-login) are:
bblastactivity, bblastvisit, bbpassword, bbsessionhash and bbuserid.

So deleting any other cookie might have been enough.


Nooooo, sorry that did not do the trick
Once again the read counts are not displayed correctly.
Hmm strange thing that is...
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT. The time now is 02:39 PM.

Quick Links Need Help?


About Us | Rules & Guidelines | TOS Policy | Privacy Policy

Orbiter-Forum is hosted at Orbithangar.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2007 - 2017, Orbiter-Forum.com. All rights reserved.